Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Eu Sunt Ceea Ce Sunt

Eu Sunt Ceea Ce Sunt

Din iubire ati aparut,in iubire ar trebui sa traiti.starea voastra fireasca in imparatia lui dumnezeu este iubirea.fiti iubire,permiteti sa fiti in iubire,traiti tot in iubire,manifestati permanent iubire.daca nu permiteti sa curga iubirea prin voi,sa straluciti,veti fi urati ca si stare. Sunt persoane carora invatatul le vine foarte usor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Sunt ceea ce sunt graţie oamenilor pe care. In viata daca nu faci ce te pasioneaza si ceea ce iti doresti vei fi doar o umbra pe pamant. Stiu ca e greu sa fii ceea ce esti de fapt in acesta lume, dar tre sa lupti pentru tine.

Intenția Eu Nu Sunt Ceea Ce Mi Se Intamplă Eu Sunt Ceea Ce Aleg Să Devin Carl Jung Atlantidei Eu
vizitati articolul complet aici : https://atlantidei.eu/intentia-eu-nu-sunt-ceea-ce-mi-se-intampla-eu-sunt-ceea-ce-aleg-sa-devin-carl-jung/
Ota yhteys sivuun eu* sunt *ceea* ce* sunt liittymällä facebookiin tänään. In viata daca nu faci ce te pasioneaza si ceea ce iti doresti vei fi doar o umbra pe pamant. Nu are nevoie de exagerarile noastre, si nici de laude desantate din dumnezeu in om este cu mult mai mult decat orice relatie perfecta de iubire din lumea aceasta.

Echipele noastre angelice sunt impreuna cu noi in acest spatiu sacru.

Fericirea exista deja, este in noi, este o stare pe care trebuie sa o cautam in interior si nu in exterior. Noi suntem sclavi faţă de ceea ce nu cunoaştem: Tocmai de aceea se numesc metanii1 altceva sunt inchinaciunile, pe care le facem cand ne inchinam la icoane sau la „ceea ce esti mai cinstita… etc.

Cel puțin nu ești numai atat. Cuprins l senzaţia de eu sunt 2. Nici mai mult, nici mai putin de atat.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://hi-in.facebook.com/TabaraPentruFeteTeenagerBootCamp/photos/eu-nu-sunt-ceea-ce-mi-se-intampla-eu-sunt-ceea-ce-aleg-sa-devin-carl-gustav-jung/2212391278777347/
Asta e ceea ce eu sunt aici sa vorbesc despre. Stiu ca e greu sa fii ceea ce esti de fapt in acesta lume, dar tre sa lupti pentru tine. Ota yhteys sivuun eu* sunt *ceea* ce* sunt liittymällä facebookiin tänään.

Io sunt doar ceea ce sunt , nu ce proiecteaza altii pe mine.(nu sunt ceea ce gandesc altii despre mine), indiferent de ceea ce gandesc, bun sau rau.

Atunci este bine ca, cine poate, sa. Astazi e ziua ta de nastere si vreau sa o petrecem. Ca nu o va face nimeni altcineva.

Eu nu sunt ceea ce ascund, eu sunt ceea ce devin prin voință. Și trebuie să fii sincer și să întrebi: Astazi sunt cu gandul la tine si iti urez o zi de nastere plina de bucurii un sincer la multi ani pentru omul care a fost mereu alaturi de mine!

Pin On Artă
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/804314814681600631/
Fericirea exista deja, este in noi, este o stare pe care trebuie sa o cautam in interior si nu in exterior. Atunci este bine ca, cine poate, sa. Lui ii este suficient ceea ce este el in realitate.

Si este o rucodelie care nu se sfarseste niciodata, numai sa aiba cineva marinimie sa lucreze in pocainta.

Mișcarea vindecătoare a inimilor fragmentate și suflete pline de regrete nu poate fi rezolvată de la o zi la alta. Noi suntem sclavi faţă de ceea ce nu cunoaştem: Nu pot sa simplific lucrurile fara sa le complic mai intai,mai ales atunci cand am in vedere reconcilierea unor paradoxuri.

Posting Komentar untuk "Eu Sunt Ceea Ce Sunt"