Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Alesi Locali

Pensii Speciale Alesi Locali

În 27 iunie, premierul dacian cioloş a anunţat că executivul a contestat din nou la ccr legea privind pensiile speciale. Legea privind eliminarea pensiilor speciale cu excepţia celor ale militarilor şi poliţiştilor, aflată pe ordinea de zi a şedinţei camerei deputaţilor de miercuri a fost amânată pe.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Judecătorii au constatat că legea nu este clară, că există inegalitate între aleși și că nu. Aleșii locali au cerut pensii speciale, iar parlamentarii îi ajută! Astfel, un primar care a avut un singur mandat ar urma să primească o pensie specială de 19% din indemnizaţia lunară brută avută în calitate de primar.

Lovitura Lui Orban Pensiile Speciale Pentru Aleșii Locali Amanate Ziarul National
vizitati articolul complet aici : https://www.national.ro/politica/lovitura-lui-orban-pensiile-speciale-pentru-alesii-locali-amanate-703919.html
Sesizarea executivului se referă la obiecţia de neconstituţionalitate a legii privind modificarea şi completarea legii nr.393/2004 privind statutul aleşilor locali. Pensii speciale pentru aleșii locali. Decizia a fost luata in unanimitate decizia a fost luata in unanimitate de cei noua judecatori ai curtii.

Judecătorii au constatat că legea nu este clară, că există inegalitate între aleși și că nu.

Parlamentari psd, udmr, pnl şi pmp vor ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de cj să primească pensii speciale, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă urmând să fie suportat din bugetele locale ale uat şi… .la pensiile speciale, indiferent ca sunt ale parlamentarilor sau ale alesilor locali, este una foarte clara: Pentru primarii care au cumulat două mandate, pensia specială se dublează:

Codul administrativ, legea care a impus pensii speciale pentru aleşii locali, a trecut de filtrul ccr după o sesizarea superficială scrisă de renate una dintre problemele invocate de şeful statului e reprezentată de acordarea de pensii speciale pentru anumite categorii de aleşi locali, măsură care. Sesizarea executivului se referă la obiecţia de neconstituţionalitate a legii privind modificarea şi completarea legii nr.393/2004 privind statutul aleşilor locali. Decizia a fost luata in unanimitate decizia a fost luata in unanimitate de cei noua judecatori ai curtii.

Se Intorc Pensiile Speciale Pentru Aleșii Locali Toate Partidele Mai Puțin Usr Au Votat Măsura
vizitati articolul complet aici : https://www.g4media.ro/se-intorc-pensiile-speciale-pentru-alesii-locali-toate-partidele-mai-putin-usr-au-votat-masura.html
Sesizarea executivului se referă la obiecţia de neconstituţionalitate a legii privind modificarea şi completarea legii nr.393/2004 privind statutul aleşilor locali. .la pensiile speciale, indiferent ca sunt ale parlamentarilor sau ale alesilor locali, este una foarte clara: Legea pensiilor speciale pentru aleșii locali a fost adoptată luni seara, după ce proiectul a înregistrat în senat, forul decizional, 86 de voturi pentru.

Judecatorii au constatat ca legea nu este clara, ca exista inegalitate intre alesi si.

Produsul numărului lunilor de mandat cu 0,4% din indemnizația brută lunară aflată în plată. Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ. Aleșii locali au cerut pensii speciale, iar parlamentarii îi ajută!

Aleșii locali au cerut pensii speciale, iar parlamentarii îi ajută! Sesizarea executivului se referă la obiecţia de neconstituţionalitate a legii privind modificarea şi completarea legii nr.393/2004 privind statutul aleşilor locali. Alesi locali, mircea man, pensii speciale.

Breaking Psd Si Udmr Au Respins Desfiintarea Pensiilor Speciale Pentru Primari Sefi De Cj Si Alti Alesi Locali Aktual24
vizitati articolul complet aici : https://www.aktual24.ro/breaking-psd-si-udmr-au-respins-desfiintarea-pensiilor-speciale-pentru-primari-sefi-de-cj-si-alti-alesi-locali/
Parlamentari psd, udmr, pnl şi pmp vor ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de cj să primească pensii speciale, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă urmând să fie suportat din bugetele locale ale uat şi… Legea pensiilor speciale pentru aleșii locali a fost adoptată luni seara, după ce proiectul a înregistrat în senat, forul decizional, 86 de voturi pentru. La fel ca în cazul pensiilor speciale ale parlamentarilor, liberalii au anunţat că nu vor susţine indemnizaţiile pentru aleşii locali, deşi proiectul este semnat inclusiv de doi parlamentari pnl, mircea man şi radu etichete:

Pensii speciale pentru aleșii locali.

(…) grupul pnl se opune acordării de pensii speciale oricărei categorii speciale, nu avem nimic cu primarii, însă nu trebuie să judecătorii au invocat faptul că nu este indicată sursa de finanţare, dar au arătat şi că actul normativ discriminează între categoriile de aleşi locali, simplii consilieri locali şi. Aleșii locali au cerut pensii speciale, iar parlamentarii îi ajută! Alesi locali, mircea man, pensii speciale.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Alesi Locali"