Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Poluate Orase Din Lume

Cele Mai Poluate Orase Din Lume

22 de oraşe de la noi au ajuns în acest studiu, iar surpriza este că bucureştiul nu este în top 3. Pe langa roma, barcelona, paris, care au fost puse la un moment dat pe lista celor mai atragatoare destinatii de pe glob, mai sunt si altele adorate la unison de oamenii din toate colturile pamantului:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cele mai poluate zone din lume. Leaganul uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lume, egipt este unul dintre cele patru state africane din acest top. Zona nelocuibila din jurul orasului se intinde pana la 30 de km.

Cele Mai Poluate Orase Din Lume Sukinda India
vizitati articolul complet aici : http://orase-poluate.blogspot.com/2012/02/sukinda-india.html
Ghaziabad, un satelit al capitalei indiene new delhi, a fost. Situat dincolo de cercul polar, orasul are o populatie de peste 100.000 de persoane. Cele mai poluate orase din europa sunt in macedonia:

Tetovo si skopje, cu indici de poluare de peste 97, respectiv 83.

În trecut, botoșani era unul dintre cel mai puţin poluate din ţară, fiind considerat „verde. Lista a fost intocmita de livescience inainte de dezastrul de la centrala nucleara fukushima din japonia si inainte de deversarea de petrol din golful mexic, aparuta in urma unei explozii la o platforma a companiei british petroleum. 22 de oraşe de la noi au ajuns în acest studiu, iar surpriza este că bucureştiul nu este în top 3.

Lista a fost intocmita de livescience inainte de dezastrul de la centrala nucleara fukushima din japonia si inainte de deversarea de petrol din golful mexic, aparuta in urma unei explozii la o platforma a companiei british petroleum. Europa nu are niciun oraş printre cele mai poluate 20 ale lumii. Dubai, cel mai populat oras din emirate, este fruntas in lume la poluarea provocata de trafic, 42% din poluarea aerului avand aceasta cauza.

Romania Pe Locul 15 In Topul Celor Mai Poluate țări Din Europa
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/topul-celor-mai-poluate-tari-din-europa-pe-ce-loc-se-afla-romania-1468810
Urmăriți un reportaj marca „focus europa, un proiect digi24 şi deutsche welle. Europa nu are niciun oraş printre cele mai poluate 20 ale lumii. Mai jos sunt enumerate zece dintre cele mai poluate locuri din lume.

Lista a fost intocmita de livescience inainte de dezastrul de la centrala nucleara fukushima din japonia si inainte de deversarea de petrol din golful mexic, aparuta in urma unei explozii la o platforma a companiei british petroleum.

Astfel cele mai poluate orase din romania sunt: În trecut, botoșani era unul dintre cel mai puţin poluate din ţară, fiind considerat „verde. Orașul hotan din vestul chinei a avut cel mai mare nivel de poluare în 2020.

Douǎ organizații pentru protecția mediului, blacksmith institute și crucea verde au publicat o listǎ cu cele mai poluate zece locuri de pe glob. Conform unui raport al organizaţiei mondiale a sănătăţii (oms) din luna mai a anului trecut, pe primele 20 de poziţii ale clasamentului celor mai poluate oraşe din lume se află 13 oraşe. Pe langa roma, barcelona, paris, care au fost puse la un moment dat pe lista celor mai atragatoare destinatii de pe glob, mai sunt si altele adorate la unison de oamenii din toate colturile pamantului:

Care Este Cel Mai Poluat OraÈ™ Din Europa
vizitati articolul complet aici : https://www.ziarulnational.md/care-este-cel-mai-poluat-oras-din-europa/
Astazi, cernobalul ramane unul din cele mai poluate locuri de pe pamant. Pe langa roma, barcelona, paris, care au fost puse la un moment dat pe lista celor mai atragatoare destinatii de pe glob, mai sunt si altele adorate la unison de oamenii din toate colturile pamantului: Astfel, am descoperit că sarajevo, orașul de pe primul loc în topul celor mai poluate din lume (clasament consultat pe 7 februarie), a înregistrat, pe 26 ianuarie, 44,8 micrograme/metru cub, hanoi (locul doi) a înregistrat 11,1 micrograme/metru cub, în timp ce ulan bator (mongolia) a avut o valoare a dioxidului de azot de 26,1 micrograme/metru cub.

În prezent, ocupă locul 7 în topul celor mai poluate orașe din românia și locul 312 în europa, cu un nivel de poluare de 13.3 micrograme de praf pm 2,5 pe metru cub de aer pentru 2019 și 14.8 pentru 2018.

Tetovo, orasul aflat la poalele muntilor shar din macedonia, ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai poluate orase, cu o industrie care se bazeaza pe extractia carbunelui. Urmăriți un reportaj marca „focus europa, un proiect digi24 şi deutsche welle. În trecut, botoșani era unul dintre cel mai puţin poluate din ţară, fiind considerat „verde.

Posting Komentar untuk "Cele Mai Poluate Orase Din Lume"